keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Hetkiä helmikuulta

Helmikuussa saatiin viettää monta upeaa talvipäivää, aurinko paistoi, lunta oli mukavasti ja oli oikein mukava pikku pakkanen, ihan täydellistä! Kuvasin puita, koska ne näyttii niin cooleilta! Ratsastin maastossa pitkiä lenkkejä, lumi narisi kavioiden alla ja oli vaan ihan super mahtavaa kaasutella menemään, hevonenkin oli erityisen pirteällä tuulella. Noo millon Morri ei olisi... Jos tämä minun hevosyksilöni ei ole pirteällä tuulella, niin silloin se on joko sairas tai sitten on tosi tosi kuuma (kesäpäivä).

Ystävänpäivä vietettiin koirien kanssa ihanassa ilmassa ulkoillen ja kotona jotakin perus kivoja temppuja tehden. Ringon kanssa tahkottiin luoksetuloa ja saatinkiin monia hyviä treenejä tehtyä. Treenailtiin myös kaupungissa koirien ohituksia ja yleisesti ottaen kaupungin tuomia häiriöitä, Ringolle vahvistettiin "jätä" vihjettä, eli nimettiin luopumista. Iines sai oman frisbeen, jota me käytiin jäällä vähän heittelemässä. Talviralleista tein erillisen kuvapainotteisen postauksen.

Leivoin myös ihan itse laskiaispullat. En ole pariin vuoteen leiponut pullaa, niin nyt täräytin ja tulikin aikas makoisia. Loppukuusta leipomisesta jälleen kerran innostuneena, päätin kuitenkin aloittaa elämäni ensimmäisen ihan todellisen herkuttelu"lakon"/terveyslinjan. 

Haaveena olisi aloittaa vaeltaminen, heti kun saan kerättyä kasaan kaikista välttämättömimmät varusteet. Olen mielestäni ihan hyvässä perus kunnossa, mutta haluaisin kuitenkin vähän kohentaa omaa kestävyyttä, joten tehtiin ensimmäinen kolmen tunnin päiväretki, lähinnä ajatuksena kävellä mahdollisimman paljon kilometrejä, myös raskaammassa maastossa. Olin kyllä ihan puhki ja siihen päälle yritin kuvitella vielä rinkan selkään, joo että kyllä tässä pitäisi vielä vähän kuntoilla ennen todellisia koitoksia. Kyllä minä koiria aiemmin nuupahdan, se on varma, niillä tuskin tulee olemaan mitään hätää näillä meidän tulevilla retkillämme.
Kuvasin vaihteeksi nukkuvia koiria ja pieniä sammakkojalkoja. Ja blogin ensimmäinen ja luultavasti viimeinen pullakuva! Nyt kevättä ja uusia haasteita kohti, jee hyvä meininki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti