tiistai 31. tammikuuta 2017

Hetkiä tammikuulta

Tammikuu alkaisi olla pulkassa tai kelkassa tai silleen! Ajattelin jakaa muutaman higlightin kuluneelta kuukaudelta!

Löydettiin uusia ulkoilureittejä tästä meidän läheltä ja sieltä uusien reittien varrelta oikein kiva puro. Tykkään puroista. Ihan tosi paljon. Voisin tollottaa puroja ikuisuuden. Ja se ääni, se on jotenkin niin maagisen ihana. Ootteko te huomannu samaa, että kun on jossain uudella metsäalueella, innoissaan siellä vaeltaa ja hupsista pian huomaatte että olette melkein jonkun takapihalla? Mulle käy sitä aika usein, en onneks vielä oo koskaan ollut oikeasti kenenkään takapihalla, mutta hyvin lähellä kuitenkin. Se on tämä Suomi tämmöinen harvaan asuttu maa, jep.

Ringo kulki yhdellä pitkällä tutkimusretkellä tovin takin sisällä, kun se vaan kylmissään tollotti mua siihen malliin, että nyt on kyllä tämä mamma tainnut unohtaa hänen villapuserot ja toppatakit kotiin. Ei ollut edes kovin kylmä, mutta ilmeisesti kuitenkin liian kylmä Ringon mielestä. Siellä se takin sisällä lämmitteli täysin tyytyväisenä. Kunnon kenguru ja kengurunpoikanen. Oli paljon harmaita päiviä ja oli myös aurinkoisia päiviä. Aika surkea kuukausi, noin niinkuin jos miettii lumen määrällisesti, missä kunnon talvet on?

Ei selvitty ihan ilman jännittäviä tilanteita tästä kuukaudesta, nimittäin onnistuin tippumaan johonkin suonsilmään, tai mikä lie inhottava luonnon oma jekku se sitten olikaan. Tallusteltiin suoalueella, missä on tallusteltu monet kerrat, se on mielestäni sellainen kuivahko suoalue. Oli pakkaspäivä ja rohkeasti mennä lampsin sellaisen ojan päällä, kunnes tipahdin. Tipahdin vatsaan asti johonkin suovesiliejuun. Jalat löi ihan tyhjää ja siinä kyllä tuli ensimmäisenä fiiliksenä sellainen, että tältäköhän tuntuu jos hukkuisi juoksuhiekkaan. No siinä hetken räpiköityä, sain kuitenkin etukäpälillä nostettua itseni liejusta ylös. Minulla oli kolme kilometriä kotiin ja housuni/saappaani olivat melkoisen märät ja likaiset. No hieman pyyhin lumella housuja puhtaaksi ja lähdin melko ripeällä tahdilla hiippailemaan kotiin päin. Housut jäätyivät matkalla, joten sellainen märkä tunne hävisi nopeasti. Selvisin ilman traumoja ja uskaltauduin alueelle vielä uudestaankin.

Otin triljoona kuvaa nukkuvista koirista, koska ne on niiin söpöjä! Ja aloitin myös päivittelemään instagramiin my storya. Jos ette oo vielä kurkanneet meidän instagramiin, niin käykäähän: @iineskoira 
 
Loppu kuussa käytiin tekemässä Iineksen kanssa Kiva Koirakansalainen testi, tästä olen kirjoittamassa oman postauksen, pysykää kuulolla. Ja itse sain olla kuuntelijana ja apuhenkilönä Tuire Kaimion Tasapainoinen pentu luennolla. Aloitin myös DOLO verkkokurssin, josta myös kerron myöhemmin lisää. Uusia temppujakin opeteltiin, Iines opetteli keräämään leluja koriin ja pitelemään esineitä suussaan, Ringo opetteli noutoa. Tehtiin myös meidän rentoa kotitottista ja treenailtiin toki myös päivittäin luoksetuloa. Kaiken kaikkiaan vuosi alkoi ihan kivasti, kevättä ja valoa kohti mennään, eiksjee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti